Nota de premsa

Climent signa dos convenis amb Ciriec i Concoval per impulsar l'economia social i el cooperativisme

04/10/2017
Climent signa dos convenis amb Ciriec i Concoval per impulsar l"economia social i el cooperativisme

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat dos convenis que suposaran 215.000 euros en ajudes per impulsar l'economia social i el cooperativisme, com a elements clau a fomentar en el marc del nou model econòmic que està impulsant el Consell a la Comunitat Valenciana.

Rafa Climent i el director del Centre d'Investigacions i Informació sobre l'Economia Pública, Social i Cooperativa (Ciriec - Espanya), José Luis Monzón, han signat el conveni per al desenvolupament d'activitats relacionades amb l'estudi i difusió de l'economia social.

Gràcies al conveni, la Conselleria d'Economia Sostenible destinarà 15.000 euros per al manteniment i desenvolupament de l'Observatori Valencià d'Economia Social, l'elaboració i edició de la revista Notícies del Cidec de l'Economia Social i Cooperativa, i per a la participació en congressos, col·loquis i jornades nacionals i internacionals.

L'altre conveni signat pel conseller ha sigut amb el president de la Confederació de Cooperatives a la Comunitat (Concoval), Emili Villaescusa, per a la realització d'activitats de promoció, foment i difusió del cooperativisme. Aquest conveni preveu 200.000 euros d'ajuda.

Les activitats que es desenvoluparan s'agrupen en els següents apartats: representació institucional, participació en òrgans consultius amb els agents socials, en òrgans col·legiats d'entitats col·laboradores i en el Consell Valencià del Cooperativisme, així com en altres activitats de promoció general del cooperativisme relacionades amb l'objecte social de la Confederació.

Arxius relacionats