Nota de premsa

Climent avança que en 2018 l'Ivace destinarà 23,5 milions d'euros per a millorar i modernitzar els polígons industrials

05/12/2017

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha avançat que en 2018 l'IVACE destinarà 23,5 milions per a millorar i modernitzar els polígons industrials de la Comunitat Valenciana.

Climent ha visitat el polígon industrial El Romeral de Requena i l'empresa Dorcas de Siete Aguas dedicada a la fabricació de panys elèctrics i ha assenyalat que aquesta inversió "s'emmarca dins de l'ordre d'ajudes que ha convocat enguany l'IVACE per primera vegada per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics i que tindrà la seua continuació amb caràcter bianual als exercicis 2018-2019".
A més, ha explicat que podran optar a les ajudes un total de 26 comarques, 380 municipis i prop de 480 polígons industrials i que la Generalitat està treballant per "poder afegir una nova ordre d'ajudes per a parcs empresarials inacabats".

"En molts polígons es fa necessària una modernització per a fer-los més accessibles, i, per açò, des de l'IVACE posem a la seua disposició aquesta ordre per a fer possible les obres de millora. El polígon que hem visitat podrà optar a les ajudes. Per aquest motiu, vull animar als ajuntaments a que presenten els projectes de millora i modernització", ha explicat.

Possibles actuacions

En la seua visita el conseller Climent ha conegut les possibles actuacions subvencionables per IVACE Parques Empresariales al polígon industrial de Requena com són noves voreres, creació de carril bici, enllumenat de LED, nova senyalització, instal·lació de càmeres de vigilància i de fibra òptica o nou asfaltat per als carrers.

Arxius relacionats