Nota de premsa

Climent anuncia que el Parc Empresarial El Maigmó de Tibi ja està adjudicat al 100%

09/03/2018

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que el Parc Empresarial El Maigmó de Tibi ja està adjudicat al 100%.

Per a Climent, fets com aquest "són una prova real de què la aposta decidida de la Conselleria d'Economia Sostenible i de l'Ivace pel sòl industrial com a element dinamitzador de l'economia està donant bons resultats".

"Treballem per oferir a empresaris i autònoms un sòl industrial de qualitat i per ajudar-los a engegar el seu projecte empresarial i ho fem posant a la seua disposició atractives condicions de comercialització en el millor lloc possible", ha afegit.

En aquest sentit, ha ressaltat que El Maigmó és l'exemple a seguir, ja que en només un any i mig s'ha adjudicat la totalitat del sòl industrial disponible a un total de 10 empreses que invertiran al parc 12,2 milions d'euros i generaran 247 llocs de treball.

El conseller ha afirmat que una vegada adjudicada la totalitat del Maigmó s'està treballant en la seua ampliació, de fet, els pressupostos de 2018 de la Generalitat contemplen una partida de 710.000 euros per a les obres d'ampliació de sòl industrial en Tibi.

Noves adjudicacions

Les últimes adjudicacions del Maigmó s'han produït en el cinqué termini del concurs i són per a les empreses Estructuras Metálicas EMCASA SL, Conosa Inversiones de Futuro SL i Cadel Deinking SL.

A Estructuras Metálicas EMCASA SL, dedicada a la fabricació d'estructures metàl·liques, s'ha adjudicat en la modalitat de compravenda 4.074,85 m² (quatre parcel·les), invertirá 350.000 euros i generarà 15 nous llocs de treball.

Així mateix, l'Ivace ha adjudicat 4.073,28 m² de sòl industrial (quatre parcel·les) en la modalitat de compravenda a l'empresa Conosa Inversiones de Futuro SL que invertirá 700.000 euros i generarà 10 llocs de treball.

A Cadel Deinking SL, dedicada a la fabricació de plàstics flexibles, s'ha adjudicat en la modalitat de dret de superfície quatre parcel·les (4.076,62 m²). Invertirà 1,4 milions d'euros que generaran 8 llocs de treball.

Balanç adjudicacions

Actualment, el Parc Empresarial El Maigmó ha adjudicat 73.270,28 m² a un total de 10 empreses que es troben en diferents fases del procés d'instal·lació i són DSG Advanced Solids Tecnology SL, Dorvid SL, Estructuras Metálicas EMCASA SL, Luis Tortosa Segovia SL. Industrias Climber SA, Seridei SL, System Modulares Original SL, Sánchez Garrigós (autònom), Conosa Inversiones de Futuro SL i Cadel Deinking SL.