Nota de premsa

María Dolores Parra participa en les Jornades d'Internacionalització IMEX Alcoi

29/09/2016
María Dolores Parra participa en les Jornades d"Internacionalització IMEX Alcoi

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha participat aquest matí en la taula redona "Millore la destinació internacional dels seus productes i adrece'ls amb èxit", en el marc de la Jornada d'Internacionalització IMEX Alcoi.

María Dolores Parra ha destacat "la necessitat de seguir recolzant a les xicotetes i mitges empreses valencianes facilitant-los l'accés als mercats exteriors amb instruments adaptats a les seues necessitats".

En la seua intervenció, Parra ha ressaltat el bon comportament de les exportacions de la Comunitat Valenciana, amb ascensos que, mes a mes, dobleguen i tripliquen la mitjana espanyola i, sobretot, amb el major superàvit comercial entre les comunitats autònomes més exportadores.

María Dolores Parra ha fet un repàs sobre els principals suports que la Conselleria d'Economia Sostenible, a través d'IVACE Internacional, posa al servei de les empreses. "Un suport que destaca per ser personalitzat, adaptat a les necessitats de l'empresa, a la seua posició en el procés d'internacionalització i a les condicions del mercat. Serveis, programes, consultoria especialitzada i un llarg etcètera al servei de les empreses per a facilitar la seua presència en l'exterior".

Per a açò, IVACE compta amb una xarxa de recolze en l'exterior amb 24 delegacions. Mèxic està operativa des de l'1 de setembre i està previst que abans de final d'any les empreses tinguen suport també a Emirats Àrabs i Qatar.

A més, la directora general d'Internacionalització ha recordat a les empreses que actualment està obert el termini per a sol·licitar les ajudes de la Direcció General d'Internacionalització amb la qual es recolza la participació en fires internacionals i que està dotada amb 1,5 milions d'euros.

Arxius relacionats