Nota de premsa

Climent es reuneix amb empresaris i empresàries de Castelló per a conèixer necessitats i analitzar mesures en marxa

05/10/2018
Climent es reuneix amb empresaris i empresàries de Castelló per a conèixer necessitats i analitzar mesures en marxa

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafa Climent, ha presidit una reunió amb empreses de la província de Castelló per a conèixer necessitats i escoltar de primera mà la resposta del teixit empresarial davant les mesures engegades per la seua Conselleria.

Rafa Climent ha descrit com a "fructífera" la reunió en la qual han participat una nodrida representació de sectors productius, així com la direcció general d'Internacionalització i les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana.

En la reunió han participat empreses del sector ceràmic, energètic, paper i cartó, maquinària ceràmica, fregides i esmalts, gestió d'aigua, maquinària industrial, serveis financers, informàtica, sector químic, activitats esportives, transitaris i consignataris.

Entre les demandes i reivindicacions de l'empresariat de Castelló, destaquen temes com la cogeneració energètica, l'escassa qualificació dels recursos humans en idiomes, l'escassetat de tècnics procedents de Formació Professional, així com la necessitat de crear un hub d'empreses tecnològiques en la província.

Per la seua banda, el conseller ha explicat als assistents projectes de l'Ivace com el pla de foment de la cogeneració, l'impuls al programa d'especialització en internacionalització o les ajudes a Polígons industrials, així com el Pla Estratègic de la Indústria desenvolupat per la Direcció general d'Indústria.

Tots els assistents han coincidit en la necessitat de conjuminar esforços per a defensar els interessos empresarials de la Comunitat Valenciana no solament davant el Govern Central sinó en les institucions europees.

Arxius relacionats