Nota de premsa

L'Ivace amplia fins a un 45% les ajudes a les xicotetes empreses per a projectes d'innovació de producte i fins a un 35% per a les mitjanes

17/10/2018
L"Ivace amplia fins a un 45% les ajudes a les xicotetes empreses per a projectes d"innovació de producte i fins a un 35% per a les mitjanes

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ampliarà en les pròximes convocatòries, fins a un 45%, les ajudes a les xicotetes empreses per al desenvolupament de projectes d'innovació de producte i fins a un 35% per a les mitges empreses.

Així ho ha anunciat a Alacant la directora general de l´Ivace, Júlia Company, durant la presentació dels 'Quaderns de Tendències de Puericultura i Moda Infantil', desenvolupats pel cluster de la infància en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri), l'Institut Tecnològic del Joguet (AIJU) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (Aitex).

"Des de l´Ivace hem anat adaptant les nostres convocatòries d'ajudes a les necessitats del teixit industrial de la Comunitat -ha assenyalat Júlia Company- intentant donar les màximes facilitats possibles a totes aquelles empreses que tinguen en ment desenvolupar nous productes o millorar els ja existents".

Company també ha informat que les convocatòries de l´Ivace dins del seu Pla d´I+D+i Empresarial està previst que es publiquen la primera quinzena de desembre, "anticipant-nos als terminis d'anys anteriors".

Els 'Quaderns de Tendències de Puericultura i Moda Infantil' arrepleguen gustos, opinions i informació privilegiada que podran utilitzar les empreses del sector per a desenvolupar nous productes.

Servei Entitat de Certificació

En paraules de la responsable de l´Ivace, la innovació en aquests sectors "és un fet constant, per açò anime a les empreses a beneficiar-se d'aquesta innovació amb deduccions fiscals i bonificacions en la seguretat social".

Per a açò, l´Ivace disposa del Servei d'Entitat de Certificació a través del com les empreses poden obtenir deduccions d'un 25% en activitats d´I+D, d'un 12% en activitats d'innovació i bonificacions d'un 40% en la quota empresarial de la Seguretat Social per la contractació de personal investigador.

A més, a través d'aquest servei disponible en consultar ací, l'Institut gestiona l'obtenció dels segells de Pime innovadora i Jove Empresa Innovadora; marques de prestigi per a qualsevol empresa, que permet compatibilitzar les deduccions fiscals amb la bonificació a la Seguretat Social.

Arxius relacionats