Nota de premsa

'Bloggers' i periodistes de Regne Unit, França i Itàlia coneixen l'oferta de calcer de la Comunitat

18/10/2018
"Bloggers" i periodistes de Regne Unit, França i Itàlia coneixen l"oferta de calcer de la Comunitat

Les missions inverses d'importadors impulsades per Ivace Internacional concentren l'activitat en una setmana intensa de treball. El dimecres ha donat començament una missió inversa integrada per 'bloggers' i periodistes procedents de Regne Unit, França i Itàlia i dirigida al sector del calçat de la Comunitat Valenciana.

Aquesta acció s'ha organitzat en estreta col·laboració amb l'Associació Valenciana d'Empresaris del Calcer (Avecal) i persegueix millorar la visibilitat i imatge del sector en els principals mercats internacionals.

La directora de l'Ivace, Júlia Company, ha explicat l'aposta per aquest tipus d'accions que són "molt eficients i representen una interessant oportunitat comercial per a les empreses". A més, permeten promocionar la qualitat i tendències del sector en mercats objectiu.

En aquesta ocasió, la missió està integrada per dos 'bloggers' de Regne Unit, una d'Itàlia i tres de França. Durant dues jornades han visitat empreses de diferents tipus de calcer, i, especialment, de calcer infantil i confort, perquè coneguen detalladament el procés productiu, l'àmplia oferta de productes i l'enorme qualitat del calçat de la Comunitat Valenciana.

Aquesta agenda de treball s'ha completat amb una visita a la fira Futurmoda, amb la finalitat de donar a conèixer les tendències del sector per a la pròxima temporada en components com a pells, talons, tèxtils i adorns.

A més, amb aquesta acció es persegueix acostar la informació a clients retail i arribar al públic final a través de premsa sectorial, 'influencers' i contingut de qualitat. La promoció és fonamental en els mercats objectiu per al sector.

Setmana intensa

Aquesta setmana, la Comunitat Valenciana ha rebut la visita de 31 importadors i prescriptors que han integrat tres missions inverses impulsades per Ivace Internacional.

La més nombrosa ha sigut la dirigida al sector de vins i begudes alcohòliques, integrada per 19 importadors de 15 països, que han mantingut reunions individuals amb 46 empreses valencianes durant dos dies de treball. El dijous i divendres, els importadors visiten les instal·lacions de les empreses que ells mateix han seleccionat.

A aquesta acció s'afegeix l'organitzada amb l'Associació Espanyola de Fabricants de Components per al Calcer (AEC), integrada per 6 importadors procedents d'Algèria, que han conegut l'oferta exposada en Futurmoda.

A més de les missions inverses, aquest dijous comença també una missió comercial multisectorial al Marroc, organitzada per Ivace Internacional i la Cambra de comerç d'Alacant, integrada per 7 empreses alacantines.

Arxius relacionats