Nota de premsa

Climent es reuneix amb la nova directiva de la Unió Empresarial d'Alacant

05/12/2018
Climent es reuneix amb la nova directiva de la Unió Empresarial d"Alacant

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s'ha reunit amb la nova junta directiva de la Unió Empresarial de la Província d'Alacant (UEPAL), que presideix Juan Jose Sellés, per tal d'escoltar les seues inquietuds.

Rafael Climent, una volta ha escoltat les preocupacions de l'empresariat ha traslladat a l'associació la importància de consensuar, sempre amb la màxima independència respecte al paper de l'administració en aquest sentit; "Cal que és senteu i parleu per arribar a acords i sentir-se representats i fer concessions les dues parts, ja que la conselleria necessita tenir un únic interlocutor. S'ha d'aconseguir una cohesió territorial en l'àmbit empresarial".

El conseller d'Economia Sostenible ha recordat que "les nostres polítiques econòmiques sempre han segut singularitzades per cada zona però tenint en compte la cohesió territorial. Si algú ha donat la importància a la T de territori ha estat aquest conseller. Sabeu que sempre em tindreu per buscar solucions però no s'ha de confondre institució, partit, associació. Cadascú ha de saber el paper que té i cal que parleu".

Climent ha apostat per treballar amb sintonia amb els altres representants dels empresaris i a "estar cohesionats amb ells de cara a lluitar per objectius comuns i a tindre una interlocució unidireccional amb l'Administració".

Arxius relacionats