Nota de premsa

Climent: 'En tres anys i mig hem aconseguit revitalitzar IFA i convertir-la en un instrument per a la dinamització de l'economia alacantina'

21/01/2019
Climent: "En tres anys i mig hem aconseguit revitalitzar IFA i convertir-la en un instrument per a la dinamització de l"economia alacantina"

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat "la revitalització que ha experimentat la Institució Firal Alacantina en els últims tres anys i mig, ja que en aquells moments es trobava en una situació molt dolenta, i ara ja podem dir que IFA s'ha convertit en un instrument per a la dinamització de l'economia alacantina i per tant, per millorar la vida de les persones".

En aquest sentit, ha ressaltat el treball conjunt realitzat i ha agraït a la direcció d'IFA "la seua gestió tan positiva, que ha permès que, sobretot en els últims dos anys s'haja registrat un augment de les accions i de les fires".

IFA ha celebrat les reunions dels seus dos òrgans de govern, comitè de direcció i patronat, els temes principals han sigut els pressupostos de 2019 i la proposta de nous estatuts de la institució.

Els pressupostos de 2019 d'IFA presenten, per primera vegada des de 2008, un resultat de negoci positiu de 11.000 euros i un Ebitda (abans d'amortitzacions i interessos de 541.000 euros, enfront dels 394.628 euros pressupostats el 2017.

El conseller també ha volgut posar en valor a la Conselleria d'Economia Sostenible en el seu paper de tutelar la fira i amb les seues aportacions econòmiques, que han fet possible que IFA no tinguera problemes amb les seues infraestructures. "Fa dos anys es va invertir un milió d'euros per millorar un pavelló i els seus problemes de goteres, i aquest any s'ha fet una aportació d'uns 500.000 euros sobretot per millorar el sistema elèctric, més altra ajuda de 200.000 euros per a altres aspectes", ha explicat.

Rafa Climent ha manifestat el seu desig que aquests bons resultats puguen seguir tenint continuïtat en el futur i que "els Pressupostos de 2019 ens ajuden a desenvolupar més fires cada vegada més potents".

Arxius relacionats