Nota de premsa

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana organitza tallers d'artesania alimentària a l'Auditori Teulada-Moraira

08/02/2019
El Centre d"Artesania de la Comunitat Valenciana organitza tallers d"artesania alimentària a l"Auditori Teulada-Moraira

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha organitzat, junt amb l'Auditori Teulada-Moraira, tres tallers d'artesania alimentaria el proper diumenge, 10 de febrer, de 11.30 hores a 13.30 hores. Els tallers s'impartiran a l'Auditori Teulada-Moraira.

Els tallers seran a càrrec de tres empreses artesanes de la Comunitat Valenciana. Chocolates Comes ofereix un tast explicatiu del procés de la xocolata: des de l'origen de la llavor del cacau fins a l'elaboració de diferents receptes.

Per la seua banda, Menges de Deus imparteix un taller d'elaboració de pa de figues utilitzant la tècnica tradicional. Verónica Palomares finalitza la jornada amb el taller de decoració de plats realitzat amb la tècnica de l'art faller. Els assistents coneixeran la versatilitat de l'aplicació d'aquest procediment decorant un plat per tal de treballar l'experiència gastronòmica.

La jornada és una oportunitat per a difondre el valor afegit que tenen els productes artesans. Els tallers d'artesania en viu són una forma adient de conscienciar al visitant del treball i la dedicació que hi ha darrere de cada producte fet a mà.

Totes les activitats estan recomanades per a un públic ampli a partir de 4 anys. Per a participar-hi, cal realitzar una inscripció prèvia a través de la pàgina de l'Auditori Teulada-Moraira.

Arxius relacionats