Nota de premsa

La cervesa artesanal valenciana es promociona a 'Beer Attraction' de la mà del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana

15/02/2019
La cervesa artesanal valenciana es promociona a "Beer Attraction" de la mà del Centre d"Artesania de la Comunitat Valenciana

Onze empreses valencianes de cervesa artesanal mostren els seus productes a 'Beer Attraction', la fira més important de cervesa artesanal europea, que es celebra del 16 al 19 de febrer a Rimini (Itàlia). En la seua cinquena edició, la fira està destinada als professionals del sector i és una oportunitat per a consolidar les cerveses artesanes valencianes internacionalmente.

Gràcies a la col·laboració amb el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, l'organisme públic valencià dedicat a difondre i promoure els oficis artesans del territori i la seua activitat empresarial depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, les onze empreses valencianes es desplaçaran a la ciutat italiana per a mostrar els seus productes a un públic professional. La fira està oberta el primer dia per al públic general i la resta de jornades l'entrada està reservada als professionals del sector.

Les empreses Birra & Blues, Cerveza Tyris, Zeta Beer, Premium Beers From Spain, Cerveses Lluna, Fernández Pons - Cervezas Ecológicas, Tercer Tiempo, Cervezas Badum, Santa Faz, Althaia i Alegría seran les representants de la regió valenciana. Es tracta de cerveses respectuoses amb el medi ambient, amb l'entorn social i amb el valor afegit de l'artesania.
L'oferta del territori es completa amb l'assistència del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana i l'associació PROAVA, entitat sense ànim de lucre dedicada al foment de l'alimentació saludable entre la població.

Les marques valencianes ofereixen al visitant una gran varietat de cerveses amb ingredients naturals. Des dels sabors més clàssics i intensos fins a l'experimentació amb segell d'autor, les cerveses artesanes valencianes compten amb el reconeixement atorgat en certàmens internacionals. La innovació en sabors és una activitat constant per a aconseguir una cervesa que satisfà i sorprén al consumidor.

L'associació PROAVA i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana aposten per complementar l'oferta gastronòmica amb formatges artesans valencians que s'oferiran als estands de les marques valencianes participants.

L'ofici de cerveser ha estat l'últim a afegir-se a la llista de professions artesanes reconegudes pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana. Amb un creixement imparable de l'oferta i la demanda en els últims anys, l'organisme públic valencià de suport a l'artesania ofereix l'ajuda institucional a aquestes empreses per a poder realitzar activitat de promoció i difusió dels seus productes.

Arxius relacionats