Nota de premsa

Climent destaca que la despesa en política industrial de la Generalitat s'ha multiplicat quasi per 10 des de 2015

18/02/2019

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha destacat que "la despesa en política industrial de la Generalitat s'ha multiplicat quasi per 10 des de 2015".

Climent ha compartit amb el Cercle d'Empresaris i Empresàries d'Elx i Comarca, (Cedelco) les seues inquietuds sobre el present i el futur econòmic de la segona comarca més industrialitzada de la Comunitat Valenciana.

El conseller ha repassat la política industrial de la Conselleria, de la qual ha destacat «el Pla Estratègic de la Indústria Valenciana, que engloba 15 plans sectorials, entre els quals es troba els del calçat i els del tèxtil, que té una dotació total de 32.300.000, i una estimació d'uns 2.153.000 euros per a cada sector».

A més, ha recordat que «el Pla de Millora i Modernització de les Àrees Industrials suposarà uns 6 milions d'euros per als polígons de les tres comarques del Vinalopó».

Rafa Climent també ha ressaltat que «pràcticament, s'ha triplicat l'aportació financera per al rellançament que s'ha realitzat dels instituts tecnològics», com Aitex i Inescop, amb la finalitat de fomentar la investigació i la innovació, així como el suport a la internacionalització de les empreses, a través del nou Pla Estratègic de Promoció Exterior de la Comunitat Valenciana.

Arxius relacionats