Nota de premsa

L'Ivace inicia els tràmits urbanístics per a executar les obres d'ampliació del polígon El Maigmó de Tibi

23/04/2019
L"Ivace inicia els tràmits urbanístics per a executar les obres d"ampliació del polígon El Maigmó de Tibi

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que la Conselleria, mitjançant Ivace Parcs Empresarials, ha iniciat els tràmits urbanístics per a executar les obres d'ampliació del polígon industrial El Maigmó de Tibi.

Climent ha detallat que l'Ivace ha elaborat un Document Inicial Estratègic (DIE) i la tramitació de la Modificació de les Normes Subsidiàries de Tibi per a l'ampliació del polígon industrial El Maigmó. Amb el DIE comença el tràmit d'avaluació ambiental estratègica ordinària, previst en l'art. 50 de la Llei 5/2014, d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge.

A més, ha afegit que el DIE ha estat exposat públicament durant un període de 20 dies en el portal web de l'Ivace, no havent rebut cap aportació.

"Una vegada finalitzat el termini d'exposició, el següent pas és la remissió del DIE a la Comissió Territorial d'Urbanisme d'Alacant per a la seua valoració per a continuar amb la tramitació corresponent", ha detallat el titular d'Economia.

La superfície de l'ampliació del parc empresarial ascendeix a un total de 160.360 metres quadrats que seran promoguts al 100% per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l'Ivace.

El conseller ha subratllat que aquesta ampliació "permetrà comptar amb una major oferta de sòl industrial i d'aquesta manera atendre les demandes actuals per part d'empreses interessades a adquirir/ampliar sòl industrial on posar en marxa nous negocis i activitats que generaran ocupació sostenible i de qualitat".

"Així mateix -ha continuat- es contribueix a consolidar el procés de reindustrialització de la Comunitat Valenciana i a reactivar l'economia del municipi i de la província d'Alacant".

El Maigmó

El Parc Empresarial El Maigmó de Tibi està situat estratègicament junt a l'Autovia del Mediterrani A-7 entre Alcoi i Alacant, a només 10 km de l'enllaç amb l'Autovia de Madrid i a 20 km del Port d'Alacant.

El Maigmó està comercialitzat en la seua totalitat i adjudicat a un total de 10 empreses amb una proposta d'inversió al parc de 12,2 milions d'euros i de generació de 247 llocs de treball.

Arxius relacionats