Nota de premsa

Company anima l'empresariat de les comarques centrals a sol·licitar les ajudes d'IVACE Internacional encara vigents

25/04/2019
Company anima l"empresariat de les comarques centrals a sol·licitar les ajudes d"IVACE Internacional encara vigents

La directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company, ha participat aquest matí en la tercera jornada d'IMEX Alcoi en la qual ha animat l'empresariat de les comarques a sol·licitar les ajudes que IVACE Internacional té obertes, així com a participar en la missió inversa d'hàbitat i construcció prevista per al pròxim mes de juny.

"Des d'IVACE Internacional es treballa amb l'objectiu ferm de consolidar i augmentar el nombre d'empreses exportadores de la Comunitat Valenciana, desenvolupant programes que actuen, directament, sobre els models de gestió de les empreses, revisant-ne de manera individualitzada les estratègies i assessorant-les en la manera més idònia d'eixir al mercat exterior", ha assegurat Company.

En aquest sentit, Company ha informat que, actualment, estan obertes les convocatòries de xec tutories, les ajudes per a plans de seguiment i d'execució dels programes de tutories d'Internacional i les destinades a reembossables per a plans d'internacionalització.

La informació de totes aquestes convocatòries està disponible en el web de l'IVACE (IVACE.es)

La trobada IMEX Alcoi està organitzada per l'Ajuntament d'Alcoi i la Cambra de Comerç d'Alcoi i Moneda Única.

Pla de promoció exterior

Company també ha detallat les accions a curt i mitjà termini que té previst fer l'IVACE "i que és, sens dubte, el millor aparador per a promocionar les empreses i productes de la Comunitat".

Entre aquestes accions està la participació a Roma en el seminari organitzat pel portal d'arquitectes Edilportale, un dels mitjans digitals més importants de tot el món sobre arquitectura i la indústria 4.0 dirigida a professionals de la construcció i l'arquitectura.

Coincidint amb el seminari, a través de la coordinació de la delegació dels Països Baixos, es coordina la participació d'empreses de videojoc de la Comunitat en la fira Nordic, l'esdeveniment més important del sector a Europa.

Per al pròxim mes de juny s'està organitzant una missió inversa d'hàbitat i construcció de compradors estrangers dels sectors de decoració, hàbitat, il·luminació, materials de construcció, moble i tèxtil de la llar a València.

El Pla de promoció exterior de l'IVACE s'elabora en col·laboració amb les associacions sectorials, les cambres de Comerç i l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), i preveu les accions plantejades per les mateixes empreses i sectors.

Per al desenvolupament d'aquest pla d'accions, IVACE Internacional compta amb una extensa xarxa de delegacions a l'exterior, des de la qual coordina la participació de les empreses valencianes.

Arxius relacionats