Nota de premsa

L'Ivace organitza una Missió Estudi a Londres integrada per sis empreses tecnològiques i startups

15/05/2019
L"Ivace organitza una Missió Estudi a Londres integrada per sis empreses tecnològiques i startups

- Aquesta acció es durà a terme els dies 15 a 17 de maig i s'integra dins de la Promoció 2019 d'Ivace Internacionalització
- Les sis empreses tindran l'oportunitat conéixer les diverses opcions i incentius que ofereix Londres a nivell comercial i institucional


L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), a través de la Unitat d'Internacionalització, ha organitzat una 'Missió Estudi' a Londres integrada sis empreses tecnològiques i startups de la Comunitat Valenciana.

La 'Missió' està dirigida a empreses que pretenen la seua implantació comercial al Regne Unit i tenen la necessitat de conéixer tots els avantatges i facilitats que aquest mercat ofereix a les empreses amb productes o serveis innovadors.

El programa inclou trobades de 'networking' entre emprenedors i professionals de l'ecosistema tecnològic londinenc, visites trobades amb representants institucionals, acceleradores, espais de 'co-working', etc.

L'objectiu principal és donar a conéixer a les empreses amb un enfocament marcadament tecnològic i digital de la Comunitat Valenciana les diverses opcions, atractius, incentius i altres facilitats que ofereixen tant a nivell comercial com institucional el Regne Unit i, en concret, Londres, així com conéixer l'ecosistema emprenedor londinenc i poder conéixer tant a connectors com facilitadors de negoci, públics o privats.

Cal subratllar que el britànic és un mercat madur i molt competitiu que es caracteritza per la ràpida adopció de noves tecnologies, sobretot aplicacions de 'fintech', 'retail', realitat augmentada, etc., per la qual cosa presenta moltes oportunitats de negoci per a empreses tecnològiques que aporten solucions de valor afegit.

Tal com ha explicat la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, "el Govern del Regne Unit està apostant fortament per convertir el país en un referent en noves tecnologies i, de fet, Londres és un dels més importants 'hubs' digitals del món i el major ecosistema tecnològic d'Europa".

En l'àmbit institucional, l'Ajuntament de Londres ha creat l'agència London &Partners per a canalitzar les inversions estrangeres directes a la ciutat de Londres, dedicada a donar suport a les empreses a la seua arribada a la capital britànica, amb la fi d'optimitzar els seus recursos i possibilitats d'èxit.

En l'àmbit privat, ha afegit és "la ciutat idònia per a aconseguir finançament" a causa de l'existència d'un gran nombre de fons d'inversió, Venture Capital, Private Equity, o Business Angels de diferents nacionalitats, presents en la City londinenca. A més compta amb innombrables opcions de serveis corporatius, molts d'ells sespecialitzats en empreses tecnològiques.

Arxius relacionats