Nota de premsa

Economia organitza una trobada empresarial en la fira Hygienalia, amb més de 300 reunions

12/11/2019

- La directora general d'Internacionalització ha participat en la inauguració d'aquest esdeveniment


La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha participat en la inauguració de la fira Hygienalia Pulire, un certamen centrat en el sector de la neteja i higiene professional que se celebra del 12 al 14 de novembre al recinte firal de la Casa de Campo de Madrid.

Parra ha destacat el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible a aquest certamen que celebra enguany la seua quinta edició.

En el marc d'aquesta fira, Ivace Internacional ha organitzat una trobada empresarial per a propiciar noves oportunitats de negoci a les empreses de la Comunitat Valenciana que hi participen.

Segons Parra, "Ivace Internacional ha col·laborat amb el sector per a l'organització d'una trobada empresarial en què es preveu que participen 33 empreses procedents de 19 països i que hi haja 315 reunions amb empreses valencianes".

Entre els països de procedència hi ha Algèria, Xile, la República Txeca, França, Alemanya, Ghana, Guatemala, l'Índia, Irlanda, Israel, Itàlia, Mèxic, el Marroc, Noruega, Polònia, Eslovàquia, Tunísia, el Regne Unit i el Togo.

Aquesta iniciativa està promoguda per l''Enterprise Europe Network', una xarxa fomentada per la Comissió Europea que té com a objectiu donar suport a la competitivitat i innovació de les PIME, acostant a les empreses les polítiques europees i les eines de suport en l'àmbit europeu.

Hygienalia+Pulire és l'esdeveniment de referència del sector de la neteja i higiene professional. Un encontre transversal entre l'oferta i la demanda, un fòrum per a la presentació i localització de novetats i un moment únic per a fer 'networking'.