Nota de premsa

Economia promociona el sector tauleller a Rússia amb un seminari en Kalingrado

29/11/2019

- Participen més d'un centenar de prescriptors i prescriptores així com premsa especialitzada vinculada a l'arquitectura I l'interiorisme
- Deu empreses taulelleres mostren les seues novetats i atenen les consultes dels professionalsLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de Ivace Internacional, manté la seua aposta per promocionar l'ús del taulell de la Comunitat Valenciana davant arquitectes europeus a través de seminaris professionals amb un seminari a Kaliningrad (Rússia).

La directora general d'Internacionalització i directora adjunta de l´Ivace, María Dolores Parra, ha assenyalat que Ivace Internacional ha organitzat "un seminari dirigit a professionals en un mercat estratègic per a les nostres empreses".

El seminari s'ha organitzat en col·laboració amb l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Moscou i es dirigeix al prescriptor rus, és a dir, tant a professionals vinculats a l'arquitectura com a l'interiorisme.

L'objectiu d'aquests seminaris, celebrats durant l'any a Londres, Stuttgart, Berlín i Kaliningrad és "acostar la ceràmica espanyola a diferents mercats estratègics i posicionar-lo com un material sostenible, avantguardista, tecnològic i innovador enfront d'altres productes com el vinil i el ciment", ha indicat Parra.

El seminari s'acompanya d'una zona d'exposició de producte on les 10 empreses participants, a més de mostrar les novetats de producte podran atendre les consultes dels professionals.

Assisteixen més d'un centenar de prescriptores entre arquitectes, dissenyadors, distribuïdors i premsa especialitzada.