Nota de premsa

Un total de 66 empreses de la Comunitat Valenciana participen a Frankfurt en la fira internacional de tèxtils més important per a la llar

07/01/2020

- Una delegació encapçalada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, participa a Heimtextil 2020


Una delegació de la Generalitat, encapçalada pel president, Ximo Puig, es desplaça a Frankfurt per a mostrar el suport a les empreses valencianes expositores en la fira 'Heimtextil 202', que obri les portes a partir del 7 i fins el 10 de gener.

Junt al president estaran també al certamen el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Rebeca Torró, i la directora general de l'Ivace, Júlia Company.

La fira 'Heimtextil' és la fira internacional de tèxtils més important per a la llar i el tèxtil 'contract' i el primer esdeveniment firal de l'any, que compta amb una elevada representació d'empreses valencianes. De fet, de les 123 empreses espanyoles que exposen en aquest certamen, 66 en són de la Comunitat Valenciana.

Durant quatre dies, les empreses expositores presenten noves idees, tendències i productes d'alta qualitat. Es tracta de la fira líder mundial en aquest sector, per la qual cosa és un baròmetre de futures tendències i fòrum internacional de contractació.

En aquest esdeveniment líder de tèxtils interiors, disseny i tendències, els fabricants, distribuïdors i dissenyadors internacionals presenten els respectius productes a un gran nombre de visitants provinents de tot el món.

La passada edició de la fira va comptar amb una superfície bruta de més de 229.700 metres quadrats, i va omplir per complet la capacitat expositora del recinte firal. La distribució de l'oferta va estar repartida en 10 pavellons i 22 superfícies classificades per producte i matèria primera.

Les empreses fabricants de tèxtil a la Comunitat Valenciana es localitzen majoritàriament a les comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Vall d'Albaida, en poblacions com Alcoi, Cocentaina o Muro.