Nota de premsa

El Consell col·labora amb la Fundació Florida per al foment de les noves tecnologies en les empreses d'economia social

11/09/2020

- Es destinen 22.000 euros al portal 'ecsocial.com', que ofereix de manera gratuïta creació de pàgines web i assessorament en xarxes socials


El Ple del Consell ha aprovat el conveni entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Fundació Florida de la Comunitat Valenciana per a fomentar la incorporació, el desenvolupament i la utilització d'eines de les noves tecnologies de la informació i les comunicacions per part de les empreses i entitats de l'economia social valenciana.

En concret, es podrà destinar un màxim de 22.000 euros en ajudes per a continuar amb la iniciativa que va començar en anys precedents a través del web 'ecsocial.com'.

Aquest portal ofereix de manera gratuïta a les empreses d'economia social, les cooperatives i les societats laborals serveis com ara la creació i el manteniment de pagines web, l'assessorament en continguts, la presència i estratègia de xarxes socials, a més de cursos i formació.

Activitats que cal desenvolupar
La subvenció es destinarà a finançar les següents activitats que desenvoluparà la beneficiària, totes aquestes referides al portal 'ecsocial.com':
· Redissenyar, revisar i actualitzar el web 'ecsocial.com'.
· Gestionar, mantindre i actualitzar el mapa del cooperativisme.
· Oferir píndoles de coneixement en diverses àrees funcionals de les empreses associades, per a fer possible la implementació de les diverses solucions en estratègia digital, però també en matèria societària, empresarial i laboral, i l'abordatge de totes les àrees d'una empresa d'economia social.
· Assessorar en la definició de l'estratègia digital les empreses associades (actuals i noves) i establir un catàleg de solucions per a implementar-les en les empreses.