Nota de premsa

Quatre empreses valencianes passen a la fase final dels Premis QIA Espanya

18/10/2020

- Els finalistes són l'Associació d'Investigació de Materials Plàstics i Connexes (Aimplas), Skroller SL, Casas inHAUS i Banc Sabadell
- Les guanyadores competiran amb empreses de 17 païsosQuatre empreses valencianes han resultat finalistes en la fase nacional dels Premis QIA-Quality Innovation Awards, coorganitzats per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) amb la resta d'associats de l'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència (Centres CEX).

Estan en la fase final l'Associació d'Investigació de Materials Plàstics i Connexes (Aimplas) en la categoria economia circular i petjada carboni zero; l'empresa Skroller SL, en la categoria de microempreses & start-ups; l'empresa Casas inHAUS, en la categoria de pimes, i Banc Sabadell, en la categoria gran empresa.

En aquesta edició s'han presentat 54 candidatures, de les quals 20 han resultat finalistes. La Comunitat Valenciana, amb 4 representants és, junt amb Castella i Lleó, la segona autonomia amb més representació per darrere de Madrid.

Els guanyadors valencians es coneixeran dimecres que ve després de la reunió del jurat, i passaran a la fase internacional, en la qual competiran amb empreses d'altres 17 països.

Per a la directora general de l'Ivace, Júlia Company, "aquests guardons destaquen la bona gestió i la innovació d'empreses de diferents sectors i posen en relleu el talent innovador de la Comunitat".

L'objectiu dels Premis QIA és impulsar projectes innovadors en les empreses i organitzacions, comparar-se i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors.