Novetats

« Ves enrere

Ivace Internacional convoca 110 beques d'especialització en internacionalització tant per a universitaris com per a Formació Professional

Ivace Internacional convoca 110 beques d'especialització en internacionalització tant per a universitaris com per a Formació Professional

Ivace Internacional ha obert les convocatòries de les beques d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys en situació de desocupació: les Beques Ivace Exterior i les Beques E+E, Exportació i Ocupació, ambdues finançades en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE).

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat "l'aposta de l'Ivace per la formació i l'especialització de recursos humans en internacionalització, un sector que ofereix garanties d'ocupació, i d'ocupació perdurable i de qualitat. A més amb aquestes beques, contribuïm al fet que existisca a la Comunitat una pedrera de recursos humans especialitzats que contribueixen i faciliten la internacionalització de l'empresa després de la seua incorporació en la mateixa".

Quant a la utilitat d'aquestes beques com a canal d'inserció laboral, María Dolores Parra ha destacat que "hem comprovat que els becaris aconsegueixen treball al poc temps d'acabar la beca el que para nosaltres és una enorme satisfacció que ens anima a seguir treballant en aquesta línia".

Les Beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació es dirigeixen específicament a tècnics/as superiors de Formació Professional de les famílies d'Administració i Gestió, així com de Comerç i Màrqueting mentre les Beques Ivace Exterior es dirigeixen a persones amb grau universitari.

Unes beques dirigides a FP

Ivace Internacional convoca enguany 40 beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació, 10 més que el passat any. Aquestes beques permeten una formació teòrica a través d'un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d'internacionalització i en Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana. Tenen una durada de nou mesos i són remunerades.

El termini de presentació de sol·licituds de les beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació finalitza el pròxim 29 de desembre de 2016.

Els candidats podran trobar tota la informació en la web de l'Ivace www.Ivace.es

Beques Ivace Exterior

Ivace Internacional obri la convocatòria així mateix de les Beques Ivace Exterior. Setanta beques dirigides a persones graduades universitàries menors de 30 anys i en situació de desocupació.

Es tracta d'unes beques d'un any de durada que permeten adquirir una formació pràctica que es desenvolupa en les filials d'empreses valencianes en l'exterior, en organismes de promoció de la internacionalització - com a Oficines Comercials i delegacions de l'Ivace - i en entitats europees.

"Des de la Conselleria d'Economia Sostenible estem treballant per un model d'economia que potencie el valor econòmic de les persones i de les idees a més dels recursos materials i en el qual la innovació, la creativitat i l'aprenentatge continu passen a ser claus per a la generació de competències", ha explicat María Dolores Parra.

Els candidats trobaran tota la informació en la web www.ivace.es .

El termini per a sol·licitar les beques Ivace Exterior finalitza el 12 de gener de 2018.